Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το Service Center Ημαθίας είναι μια επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία (πάνω από 25 χρόνια) και εξειδίκευση στις πωλήσεις
και την υποστήριξη των ταμειακών μηχανών και των μηχανημάτων (FAX, εκτυπωτές, scaner, φωτοτυπικά, ζυγαριές, καταμετρητές κερμάτων και χαρτονομισμάτων UPS κλπ)
που απαρτίζουν την μηχανογράφηση των επιχειρήσεων των πελατών της.
Με καινοτομίες στην διάγνωση της βλάβης και την πλήρη γκάμα των κατάλληλων ανταλλακτικών μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας που θεωρούνται από τις καλύτερες και πρωτοποριακότερες στην Ελλάδα.
Επίσεις είμαστε από τους λιγοστούς που μπορούμε να προσφέρουμε online πανελλαδική τεχνική υποστήριξη.
Παρακολουθώντας τις καινούριες νομοθεσίες και τα καινούρια τεχνολογικά επιτεύγματα σας κρατάμε ενήμερους και πάντα νόμιμους για την λειτουργία της επιχείρηση σας.
Όσο αφορά το επισκευαστικό κομμάτι, αναλαμβάνουμε κάθε ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή που δουλεύει με ρεύμα.
Η ταχύτητα η ασφάλεια και το οικονομικό όφελος που σας προσφέρουμε, πάντα με τεχνικές και ανταλλακτικά που προτείνουν οι κατασκευαστικές εταιρίες μας καθιέρωσαν εδώ και πολλά χρόνια σαν από τους καλύτερους του είδους μας.
Δεν προβαίνουμε σε επισκευές που είναι ασύμφορες και δεν τηρούν τις κατασκευαστικές προδιαγραφές.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα αναλώσιμα προϊόντα και τα ανταλλακτικά που θα χρειαστείτε για την εύρυθμη λειτουργία των συσκευών σας.
Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποια από αυτά όπως είναι μελανάκια, τόνερ, μηχανογραφικά & ξηρογραφικά χαρτιά, αυτοκόλλητες ετικέτες, φίλτρα οικιακών συσκευών, σακούλες για σκούπες, τηλεχειριστήρια, ειδικά καλώδια & βύσματα εικόνας ήχου & πληροφορικής, μπαταρίες και πολλά άλλα.
Επίσεις κάποιες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι η γρήγορη κατασκευή σφραγίδων που μπορεί να περιλαμβάνει και το σχέδιο με το λογότυπο της επιχείρησης σας,
με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να παραδώσουμε σε 15 λεπτά
Είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της μεγαλύτερης και οικονομικότερης εταιρίας παροχής ρεύματος και αερίου Ζενίθ
όπως επίσεις και του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος VIVA WALLET προσφέροντας σας τερματικά POS είτε για αγορά είτε για ενοικίαση.
Εμπιστευτείτε μας ή συμβουλευτείτε μας για να δώσουμε λύση στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στις συσκευές σας πάντα με επαγγελματισμό συνέπεια και τεχνογνωσία

Τηλ. επικοινωνίας 23330 26299 & 23330 22281
κιν. 6979 889 664

Θεμ. Σοφούλη 81 & Ν. Ευαγγελά γωνία (έναντι 1ου δημ. σχολείου) Αλεξάνδρεια.