Όροι αποστολών,πληρωμής και επιστροφών

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία courier που επιλέγει το κατάστημα μας εξασφαλίζοντας έτσι προνομιακές χρεώσεις για τους αγοραστές και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων. H παράδοση της παραγγελίας γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00πμ έως 5.00μμ.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Η πληρωμή των προσφερόμενων υπηρεσιών ή προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος scax.gr γίνεται με αντικαταβολή στα όποιο ο χρηστής θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα πραγματικά του στοιχεία, ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος, το scax.gr αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση και αποστολή του σωστού προϊόντος στον αγοραστή, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αποστολής του, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα αντικατάστασης θα πρέπει να γίνει σε 3 ημέρες από την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος και αφού προηγηθεί επικοινωνία, τηλεφωνική ή μέσω mail από την μεριά του αγοραστή με την εταιρία. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή, του προς αντικατάσταση προϊόντος, θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν καθώς και πλήρη την συσκευασία του.

 

 

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account